Ajuts del Consell Social URV a les millors idees emprenedores

Cinquena convocatòria

Setembre 2010


La Comissió d'Avaluació, formada per Misericòrdia Carles, Andreu Pintaluba, Laura Porrera, Pere Segarra, Àngel Cunillera (president) i Jordi Gavaldà (secretari), s'ha reunit el 22 de setembre de 2010 per valorar les sol·licituds pesentades dins de la convocatòria 2009-10 dels ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores.

Un cop avaluada la documentació presentada, la Comissió ha decidit concedir els ajuts següents:

"Digestión rápida de proteínas en un microreactor diseñado en un microsistema serigrafiado", presentat per Carlos Alberto Arias Antún, del Doctorat en Nanociències i Nanotecnologia de l’ETSEQ, amb una quantitat de 3.000 euros.

"Disseny preliminar d’una masia autosuficient", presentat per Marina Sarrià Morales, Alejandro de la Fuente Montes, Gemma Piñol Ribas i Josep Revelles Andreu, de l’ETSEQ, amb una quantitat de 3.000 euros en el moment de la posada en marxa del projecte i 1.000 euros més una vegada constituïda l’empresa.

"DORADAIR", presentat per Alberto Ara Pérez, Manuel Blanco Peñarrubia, Javier Martín Martínez, del CESDA, amb una quantitat de 3.000 euros.

"3M Produccions", presentat per Cristina González Blanco, Josep Ardila Cortés, Marta Cortina Cervelló, Sabina Pedrós Peralta, Montserrat Puig Martí, Francesc Mateo Sierra i Laia Batlle Urgell, alumnes de Periodisme, amb una quantitat de 1.000 euros en el moment de la posada en marxa del projecte, 2.000 euros més després de presentar el pla d’empresa definitiu, i 1.000 més una vegada constituïda l’empresa.


"RERAlgae: Revalorització energètica de residus mitjançant microAlgues", presentat per David Carrasco Flores, de la Facultat d’Enologia amb una quantitat de 1.000 euros en el moment de la posada en marxa del projecte, 2.000 euros més després de presentar el pla d’empresa definitiu, i 2.000 euros més una vegada constituïda l’empresa.

Tarragona, 22 de setembre de 2010

Pere Segarra Andreu Pintaluba Laura Porrera

Misericòrdia Carles

Àngel Cunillera

Jordi Gavaldà