Premi Consell Social URV a la Qualitat Docent

Segona convocatòria

Juny 2002


El jurat del premi, format per Josep Gomis, Lluís Arola, Joan Carles Boronat, Francesc Castells, Josep Oliveras, Roser Recasens, Pedro Quintero i Jordi Gavaldà, s’ha reunit el 4 de juny de 2002 per tal de valorar les candidatures al “Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència” presentades pel personal docent i investigador de la URV.

Desprès de ponderar els valors esmentats a les bases del premi i avaluar la documentació presentada per cada candidatura, el jurat ha decidit per unanimitat que la candidatures que millor s’adapten a la convocatòria són:

La candidatura "Aula virtual", presentada pel Dr. Mario Àrias Vidal, del Departament de Gestió d'Empreses, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, a qui se li atorga el Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència, en la seva modalitat individual.

La candidatura "Models d'aprenentatge actiu a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut", presentada pel col·lectiu de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut que encapçala la Dra. Montserrat Giralt Batista, a qui se li atorga el Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència, en la seva modalitat col·lectiva.

El Jurat vol fer constar que també ha valorat molt favorablement la candidatura del Dr. Miguel Angel García, de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, "Sistemes informàtics 2: desenvolupament d'un projecte informàtic multidisciplinari en equip".

Tarragona, 4 de juny de 2002

Josep Gomis                         Lluís Arola                           Joan Carles Boronat

Francesc Castells                      Josep Oliveras                               Pedro Quintero

                      Roser Recasens                                        Jordi Gavaldà