Premi Consell Social URV a la Qualitat Docent

Quarta convocatòria

Juliol 2004


El jurat del premi, format per Lluís Arola, Xavier Grau, Montserrat Giralt, Mercè Gisbert, Anton Valero, Roser Recasens i Àngel Cunillera (president) i Jordi Gavaldà (secretari), s’ha reunit el 6 de juliol de 2004 per tal de valorar les candidatures al “Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència” presentades pel personal docent i investigador de la URV.

Després de ponderar els valors esmentats a les bases del premi i avaluar la documentació presentada per cada candidatura, el jurat ha decidit per unanimitat que les candidatures que millor s’adapten a la convocatòria són:

La candidatura "Innovacions tecnològiques aplicades per millorar la qualitat de tres assignatures de Bioquímica", presentada pel Dr. Albert Bordons, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia, a qui se li atorga el Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència, en la seva modalitat individual.

La candidatura "Suport virtual i d'autoaprenentatge als laboratoris de física al nou ensenyament d'Enginyeria en Telecomunicacions", presentada pel Dr. Jaume Massons, del Departament de Química Física i Inorgànica , a qui se li atorga el Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència, en la seva modalitat col·lectiva.

La candidatura "Centre de recursos virtual per a la docència de qualitat en educació física" a qui se li atorga el Premi Consell Social URV a la Qualitat en la Docència, en la seva modalitat de col·laboració amb altres universitats.

El jurat vol fer constar la qualitat de tots els altres candidats i els anima a continuar la seva excel·lent tasca docent i a participar en les properes convocatòries.

Tarragona, 6 de juliol de 2004
Lluís Arola Xavier Grau Montse Giralt

Maria Bargalló

Roser Recasens

Anton Valero

Àngel Cunillera

Jordi Gavaldà