Premi Consell Social URV a la Qualitat Docent

Setena convocatòria

Abril 2007


El Jurat del premi, format per Isabel Baixeras, Xavier Farriol, Mercè Gisbert, Xavier Grau, Jordi Tiñena, Anton Valero, Àngel Cunillera (president) i Jordi Gavaldà (secretari), reunit el 12 d'abril de 2007, a les 17.30 h, a la sala de reunions del Consell Social, ha avaluat les candidatures al “Premi Consell Social URV a la Qualitat Docent” presentades.

Un cop valorats tots els treballs segons els criteris establerts en les bases reguladores del premi, el Jurat ha emès el seu informe segons el qual ha decidit premiar les candidatures següents:

Modalitat indivdual:

"Unitat de recursos virtuals per a la docència de l'assignatura de Citologia i Histologia Humanes”, presentada per Maria Àngel Lanuza, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.
Import del Premi: 3.500 EUR.

Modalitat col·leciva:
Aquesta modalitat del Premi s'atorga ex aequo a:

"La clínica jurídica ambiental: una experiència d'aplicació del mètode clínic en l'àmbit del dret ambiental”, presentada per Antoni Pigrau, Facultat de Ciències Jurídiques.
Import del Premi: 3.500 EUR.

"Plans pilot de grau d'Història i de Geografia de la Facultat de Lletres de la URV”, presentada per Mercè Jordà, Facultat de Lletres.
Import del Premi: 3.500 EUR.

El jurat vol fer constar la qualitat dels treballs presentats pels altres candidats i els anima a continuar la seva excel·lent tasca docent i a participar en les properes convocatòries.

Tarragona, 12 d'abril de 2007

Isabel Baixeras Xavier Farriol Mercè Gisbert

Xavier Grau

Jordi Tiñena

Anton Valero

Àngel Cunillera

Jordi Gavaldà