Premi Maria Helena Maseras a un treball de recerca de batxillerat en estudis de dones i gènere, del Consell Social de la URV

Convocatòria 2012


El Jurat del premi, format per Albert Pallarès (president), Maria Bargalló, Elisa Cortés, Inma Pastor, Joana Ramos, Joana Zaragoza i Jordi Gavaldà (secretari), reunit el 18 de juny de 2012, ha avaluat les candidatures al “Premi Maria Helena Maseras a un treball de recerca de batxillerat en estudis de dones i gènere, del Consell Social de la URV" presentades.

Un cop valorats tots els treballs segons els criteris establerts en les bases reguladores del premi, el Jurat ha emès el seu informe, segons el qual ha decidit premiar la candidatura següent:

 

Maria Aurèlia Capmany: feliçment era una dona, de Carolina Domingo Pagán. Centre: Institut Antoni de Martí i Franquès, de Tarragona. Tutora: Anna Gispert Magarolas

 

Atès el que disposa la base desena de les bases reguladores i convocatòria del Premi, el Jurat proposa una llista de reserva prioritzada, integrada pels tres candidats següents:

1r. Les dones en l'església, de Maria Yasmin Llanch Franch. Centre: Institut Julio Antonio, de Mora d’Ebre

2n. La dona en diverses cultures, de Marta Díaz Francesch. Centre: Col·legi La Salle, de Reus

3r. La lluita contra el càncer de mama, de Mireia Busquets Godall. Centre: Institut Salvador Vilaseca, de Reus

 

Tarragona, 18 de juny de 2012